Program de lucru

Luni - Vineri : 8:00 - 16:00

Telefon

+40 760 716 158

Email

office@polconstruct.ro

Servicii

Construim Visuri, Ridicăm Standarde - Experiență și Excelență în Fiecare Structură!

SERVICii

CU CE NE OCUPĂM ?

Echipa noastră de experți în construcții aduce la viață proiecte de la cele mai simple până la cele mai complexe, angajându-se să ofere calitate, durabilitate și inovație. Indiferent de dimensiunea proiectului, suntem partenerul ideal pentru construcții solide și de încredere.

Amenajări interioare și exterioare

Puteți apela cu încredere la firma noastră specializată în renovări de apartamente, case, spații comerciale , atât la interior cât și la exterior! De la spații interioare rafinate la grădini și terase spectaculoase, echipa noastră de specialiști în construcții transformă visele în realitate. Cu atenție la detalii și expertiză în design, oferim soluții personalizate pentru a crea medii cu adevărat remarcabile.

Confecții metalice

Producem la comandă obiecte din fier forjat, gravuri personalizate, confecții inox pentru uz personal sau industrial. Executăm replici la componente și subansambluri metalice sau combinate. Realizăm vopsirea componente metalice, lemn sau plastic în funcție de solicitarea clientului.

Instalații sanitare

Oferim soluții complete pentru proiecte rezidențiale sau comerciale, asigurând instalatii sanitare eficiente și durabile. Echipa noastră de profesioniști calificați se ocupă de proiectarea, instalarea și mentenanța sistemelor sanitare, inclusiv a instalațiilor de apă și canalizare.

Reparații electrice

Executare instalații electrice în locuințe, clădiri de birouri (construcții civile și construcții industriale).Ne ocupăm cu mare atenție de partea electrică prin reparații. De la diagnoză la reparare, ne asigurăm că sistemul tău electric funcționează eficient și în siguranță. Cu expertiza noastră, garantăm rezultate de încredere și respectarea standardelor de calitate, transformând fiecare proiect într-o experiență fără probleme.

Confecții metalice

Producem la comandă obiecte din fier forjat, gravuri personalizate, confecții inox pentru uz personal sau industrial prin executarea de replici la componente metalice. Echipa noastră de profesioniști experimentați în confecții metalice garantează calitatea superioară a lucrărilor, respectând standardele de siguranță și eficiență. Indiferent dacă este vorba de hale industriale, balustrade sau alte proiecte metalice complexe