DESPRE NOI PDF Print E-mail

SC POL CONSTRUCT 2000 SRL a luat fiinţă în anul 1998 avand ca obiect principal de activitate constructiile civile si industriale .

Societatea are un numar de 55 de angajati dintre care : 39 productivi , 1 contabil , 1 director general , 1 director economic , 3 ingineri constructori , 3 soferi aprovizionare , 4 maistri , 1 responsabil tehnic , 1 director aprovizionare , 1 devizier .

Firma noastra a implementat standardul ISO 9001:2008 a sistemului de management al calitatii .

Inca de la infiintare , am inceput sa ne dezvoltam , incercand sa ne dotam cu cat mai multe dintre echipamentele si utilajele necesare unui domeniu atat de vast cum este cel al constructiilor .

Astfel, in prezent, detinem o baza materiala ce ne permite executarea de lucrari de constructii civile si industriale dintre cele mai complexe .

Cand lucram la un proiect , tratam cu atentie fiecare amanunt , din faza de documentatie pana la etapa finisarii .Prioritatea noastra principala este satisfacerea clientului . In timp, am dobandit recunoasterea ca unul dintre cele mai serioase si profesionale nume din domeniul constructiilor .

Lucrarile de executie sunt conduse de personal tehnic calificat fiind in permanenta sub controlul responsabilului tehnic autorizat .

Societatea este organizata sa asigure calitatea lucrarilor pe faze si predarea la termen a lucrarilor .

VALORILE COMPANIEI :

Ø Furnizarea de servicii de calitate pentru clienti , predate conform conditiilor stabilite .

Ø Respectarea bugetului si a termenelor limita .

Ø Asigurarea suportului si a asistentei dupa predarea proiectului , asigurandu-ne ca investitia este functionala si productiva .

Ø Crearea unui mediu de lucru propice angajatilor , pentru a obtine un randament maxim din partea acestora .

Ø Asiguarea unui proces continuu de perfectionare a abilitatilor tehnice si ingineresti .

Ø Dezvoltarea pe termen lung a unei relatii bazate pe incredere , responsabilitate si performanta cu Furnizorii , Partenerii si Subantreprenorii .

Ø Respect fata de obligatiunile fata de stat , garantand respectarea legii si a cadrului legislativ in ceea ce priveste :

1. Normele de calitate si standardele de lucru ;

2. Normele de protectie a muncii ;

3. Obligatiunile fiscale

4. Normele de protectie a mediului

 


Powered by Joomla!. Designed by: animation best hosting reseller plans Valid XHTML and CSS.